Een (sectionale) garagedeur geeft extra uitstraling aan uw woning

Een mooie garagepoort geeft meteen een heel andere look aan uw huis.
Een pastorijwoning met een sierlijke garagedeur of een gezellige twee-onder-een-kap-woning met een moderne sectionale garagepoort vallen meteen op in het straatbeeld. Ze geven uw huis extra uitstraling en een verzorgde indruk.

Croes Home Projects zorgt voor een nauwkeurige plaatsing van uw favoriete poort of roldeur. U kan bij ons terecht voor garagepoorten met handbediening. Maar ook elektronisch bediende garagepoorten met Somfymotor, inclusief afstandsbediening en obstakeldetectie. Een simpele druk op de knop … en uw poort opent vanzelf.

U heeft de keuze uit 8 paneelmodellen en 3 structuren. Alle panelen worden geleverd in een krasvaste eindlak met keuze uit alle RAL-kleuren. De 40 mm dikke panelen hebben een erg goede isolatiewaarde van k=0,46 W/m² C.

De sectionale poorten zijn ook altijd voorzien van een vingerknelbeveiliging en kunnen voorzien worden van Politiekeurmerk Beveiliging.

Zijn uw rolluiken ook aan vernieuwing toe? Of wil u uw woning verfraaien met binnen- of buitenzonweringen? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Maak gerust een afspraak om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

garagepoort-crop-u6099